Joppie®, de vers lekkere saus uit Neede

Joppie®, dé snacksaus die alles lekkerder maakt. Je kent vast al Joppie® Original maar er is nu ook Joppie® Beetje Pittig. Ze lijken best een beetje op elkaar, allebei net zo vers, lekker, fris en uniek.

Joppie® Original is niet ontwikkeld in een laboratoriumkeuken van een megalomane multinational, maar recht uit het hart van Janyne de Jager van Annie’s Snackbar in Glanerbrug. De snacksaus werd ontdekt door onze directeur Harry Niemeijer, die deze vers lekkere snacksaus wist te perfectioneren naar onze ambachtelijke traditie. Verse uitjes, romige mayonaise, kruiden, specerijen en de jarenlange ervaring van onze sausmakers maakten Joppie® Original tot onze meest succesvolle saus.


Het duurde daarna niet lang en in 2002 werd Joppie® in heel Nederland op de kaart én op het menu gezet. De verse snacksaus met de unieke smaak werd een smaakhit in de horeca. Wat begon met een aantal trouwe fans in de Achterhoek breidde zich al snel uit naar miljoenen liefhebbers door het hele land en inmiddels ook naar België en Duitsland!

Bij Joppie® koesteren we de liefhebbers én natuurlijk alle ondernemers die ons hielpen om Joppie® groot te maken en die geloofden in het succes. Voor die echte fans van Joppie hebben we nu een beetje nieuws te melden. Na jaren van wikken en wegen, testen, twijfelen en weer opnieuw proberen zijn we er uit… en daar is ie dan hij is een beetje pittig maar wel écht Joppie®. En daarom noemen we ‘m Joppie® Beetje Pittig.  Deze nieuwe Joppie® telg is voorlopig enkel te koop in Nederland.

Beetje proeven van onze nieuwe variant? Joppie® verkopen, of gewoon meer informatie over Joppie®? 

Heeft u een vraag?

Bel 0545 294961 of info@elite-neede.nl